Smart Energi AS

Smart Energi AS

I Smart Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi har hele tiden fokus på å være i forkant av utviklingen og bidra med bærekraftige og framtidsrettede løsninger.

Vi er en del av Fredrikstad Energi konsernet som har over 120 års erfaring med strøm. Fredrikstad Gas- & Eletricitetsværk ble konstituert og begynte driften i 1896. Det er denne historien vi bygger videre på for å danne de beste løsningene for at kundene skal få trygge, rimelige, gode produkter og tjenester.

I 2015 lanserte vi i samarbeid med Hvaler kommune solceller til innbyggerne på Hvaler. Dette resulterte i over 100 solcelleanlegg i øysamfunnet og skaffet Hvaler en plass i historiebøkene om å ha den høyeste tettheten av solcelleanlegg i Norge.

Smart Energi, etablert i 2010, har med sin unge alder til tross, utfordret strømbransjen med sin satsing på kortreist strøm og grønne innovative energiløsninger. Vårt hovedkontor ligger i Fredrikstad, men vi leverer fornybar energi og grønne energiløsninger over hele Norge

Smart Energi driver en rekke merkevarer og har kontorer flere andre steder i Norge. Follo Energi, Røyken Kraft, Kragerø Kraft og Askøy Energi er alle en del av Smart Energi familien.

Adresse: Stabburveien 18
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.smartenergi.com
Instagam: 98 70 23 61
Kategorier: Tjenester, Andre tjenester, Råbekken,
Stikkord: Strøm,
God kundeservice – et prioritert område hos Smart Energi

God kundeservice – et prioritert område hos Smart Energi

I en tid der stadig flere strømleverandører kun kommuniserer digitalt med kundene sine, opplever Smart Energi at kundeservice på telefon er viktigere enn noen gang. I tillegg ønsker flere kunder gjennomfakturering - strøm og nettleie på samme faktura.

Strømleverandøren Smart Energi har base i Fredrikstad. Selskapet tilbyr strømavtaler, solceller og elbillading til privat- og bedriftskunder.

Smart Energi opplever at stadig flere kunder verdsetter kundeservice på telefon. Kundesenteret vårt hjelper kundene med konkrete råd basert på deres bolig og strømforbruk, og er en viktig støtte for strømkundene i en utfordrende tid med svingende strømpriser.

Hørt om gjennomfakturering? Gjennomfakturering betyr at alle regninger som har med strøm å gjøre samles på én og samme faktura. Dette gjør det både enklere å holde oversikt over strømutgiftene dine – samt lettere å holde oversikt over hva du får tilbake som strømkompensasjon fra Staten.

Smart Energi samarbeider med lokal netteier om å samle strømkostnad og nettleie på samme faktura.

Lurer du på hva du får i strømstøtte? Bruk Smart Energis kompensasjonskalkulator! Les mer på smartenergi.com