Rosenlund Kjøkkeninteriør

Rosenlund Kjøkkeninteriør

Har du en måltegning og et bilde eller en idé om hvordan drømmekjøkkenet skal se ut, sørger vi for å utnytte rommets muligheter maksimalt – og at du får drømmen oppfylt!

Her i butikken er det dyktige konsulenter og kjøkkenarkitekter som har tegnet mange kjøkken - og som sørger for at kjøkkenet både blir praktisk, funksjonelt, ergonomisk og pent. Og ikke minst; i tråd med dine ønsker og dine behov både i dag og i morgen.

Vi lager en datategnet, tredimensjonal tegning som viser ulike forslag som kan passe for deg og din familie. Sammen med kjøkkenarkitekten kan du også se på kjøkkenutstillingene, prøve skuffer og se smarte funksjoner. Du kan se prøver av ulike skapdører og begynne å tenke på tilbehør slik som oppvaskbenk, kjøkkenhette og benkeplater.

Når du har valgt skapdør og planlagt kjøkkenet i grove trekk, kommer vi til det kanskje morsomste - finessene. Drømmekjøkkenet har mange løsninger for alle kjøkkenmodeller som gir deg ekstra oppbevaringsplass og som letter arbeidet på kjøkkenet både til hverdag og fest.

Når du har bestemt deg og lagt inn en bestilling, kan du vente på ditt nye kjøkken i ro og mak. Kjøkkenskapene leveres ferdig sammensatt hjem til deg.

Adresse: Rosenlund 55A
Fredrikstad
Hjemmeside https://www.rki.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 35 16 30
Kategorier: Butikker, Hjem, gaver og interiør, Lisleby,
Stikkord: Kjøkken, Interiør,
– I mer enn 90 år har vi bygget kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet

– I mer enn 90 år har vi bygget kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet

– Vi har sett de fleste planløsninger, opplevd mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Når du velger et produkt fra Drømmekjøkkenet, kan du alltid være trygg på at du gjør et helhetlig godt valg. Du får kortreiste produkter som er produsert under anstendige forhold. Produktene er av høy kvalitet, har lang levetid og et design som holder seg i år etter år.

Drømmekjøkkenet har forsynt skandinaviske hjem med møbler siden 1929. Kort sagt kan vi si at de vet en ting eller to om hvordan vi kan lage gode, effektive og langsiktige kjøkken, bad og garderobeløsninger.

Besøk showroomet på Lisleby eller book et videomøte for en oppstartssamtalet om ditt prosjekt. Og ikke glem at Drømmekjøkkenet også har løsninger for bad og garderobe!