Kjøstelsen Fargehandel

Kjøstelsen Fargehandel

Hos Fargerike Kjøstelsen finner du det meste du trenger til både små og store oppussinger, enten det gjelder innvendig eller utvendig. La våre farge- og interiørkonsulenter hjelpe deg med å realisere dine interiør drømmer.

Adresse: Floaveien 4
Fredrikstad
Hjemmeside https://kjostelsen.no
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 36 74 50
Kategorier: Butikker, Hjem, gaver og interiør, Spesialvarer, Trosvik, Fjeldberg,
Stikkord: Maling, Tapet, Interiør, Gulv, Pusse opp, Farge,
Blitz Terrassesliper med slipebørste

Blitz Terrassesliper med slipebørste

Veldig mange har i dag treterrasser som må vedlikeholdes. De fleste bruker i dag høytrykksspyler eller kjemiske midler til dette arbeidet. Dette krever mye tid til tørking før man kan påføre olje.

Gjennom konsekvent forskning og innovasjon har FG FLOORTEC oppfunnet en metode for å gjøre det samme med ett og samme utstyr.

Innovative maskiner med spesialdesignede patenterte børster med bølgesnitt gjør at terrassen rengjøres og slipes i ett, uten vann og kjemikalier. Skitt, smuss og grått lag fjernes grundig, samt at overflaten slipes. Terrassen kan oljes etter hvert uten ventetid. Den store maskinen Blitz brukes på de store flatene og for kanter brukes den håndholdte maskinen Randy. Blitz er utstyrt med egen støvsuger og kan påsettes ekstra lodd for bedre trykk mot underlaget. Det kan også monteres trappetralle på maskinen for enklere transport.

Hos Kjøstelsen Fargehandel kan alt nødvendig utstyr leies for sliping. Vi har også et stort utvalg av olje og beis i butikken vår. Gode råd får du med på kjøpet. Velkommen!

Relaterte artikler

Fagkompetanse

Fargerike tider