Interoptik Gangestad

Adresse: Brochsgate 7
Fredrikstad
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 31 62 11
Kategorier: Butikker, Spesialvarer, Torvbyen,
Stikkord: Brille, Solbrille,
Sommer og solbriller

Sommer og solbriller

Det er sommer, det er sol, og da må jo den perfekte solbrillen være på plass! Hos Interoptik S. Gangestad finner du garantert det perfekte solbrilleparet.

Hver eneste solbrille vi har på veggen er håndplukket av oss, og er nøyaktig utvalgt med tanke på både merke, farge, størrelse og form. Hos oss finner du merkevarer som Gucci, Tom Ford, Moscot, Maui Jim, Ray Ban, Prada, Oliver Peoples m.fl.

Solbrillene skal synes! Kraftige plastmodeller med smale glass, brede stenger og en diger logo

Også oversized, Cat-eye og fargede glass i alle nyanser. En annen linje er transparente innfatninger i ulike sarte farger, som grå, rosa, gult og grønt. Mye rundt.

Gucci med chains er nytt. I enden av lenken kan det sitte ett hjerte, ett jordbær, eller for eksempel en liten iskrem. Lenken faller mykt nedover halsen og danner ett delikat smykke.

Moscot er en klassiker fra New York. Moscot Lemtosh (avbildet) med for eksempel fargede blå glass er Johnny Depps favoritt. Denne solbrillen ble laget for over 100 år siden, og glassene kommer i blant annet blått, rosa, gult, grønt, brunt og sort i to fargeintensiteter. Ellers er solbriller fra Oliver Peoples klassisk og kult. I alle farger!

Produktnyheter