Brilleland

Brilleland

Brilleland har i løpet av 30 år vokst seg frem til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise.

Vi i Brilleland mener at det verken skal være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, slik at du som kunde skal spare mer. Vi er en del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer deg som kunde til gode. I tillegg gjør vi det vi kan for at brillekjøpet skal bli enklere. Vi har derfor integrert Basis enstyrke glass i alle våre brillepriser. Synet ditt er viktig for oss. Våre autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

Adresse: Nygaardsgata 44
Fredrikstad
Hjemmeside http://www.brilleland.no/om-oss/finn-butikk/brilleland-fredrikstad-sentrum/
Facebook: Besøk
Instagam: Besøk
Instagam: 69 31 80 00
Etablert: 2017
Kategorier: Butikker, Spesialvarer, Gågata,
Stikkord: Brille, Solbrille,
Merkevarer: Marc Jacobs, RayBan, Carrera, Burberry, Michael Kors, Gant, Hugo Boss, Max Mara, Guess,
Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

Med solbriller med styrke kan du se godt samtidig som du beskytter øynene mot solen. Den eneste forskjellen på solbriller med styrke og vanlige briller er at glassene har farge og UV-beskyttelse. Du som bruker briller til vanlig vil derfor se like godt med solbriller med styrke som du gjør med dine vanlige briller.

En god solbrille med styrke gir behagelig demping av skarpt sollys. Det finnes flere forskjellige solglass til ulike behov. Fargede glass demper skarpt lys, beskytter mot irriterende reflekser og UV-stråling, og er en god løsning for deg med sensitive øyne. Fargeskiftende glass tilpasser seg etter lysforholdene ved eksponering av UV-stråler. Polariserte glass nøytraliserer irriterende reflekser fra vannrette overflater som våt asfalt, vann og snø, og egner seg godt til utendørsaktiviteter.

Trenger du solbriller med eller uten styrke er du velkommen inn til oss for hjelp, forteller butikksjef Monika Bakken.

Produktnyheter

Relaterte artikler