Temareiser som gir mersmak

Temareiser som gir mersmak
Spennende reisemål, høy standard og reiseledere av ypperste kvalitet: Dette er noen av grunnene til at Temareiser Fredrikstad har så mange faste kunder. I år feirer de 20-års-jubileum, og turoperatøren markerer jubileet med å satse mer enn noen gang. Er du interessert i kultur, historie og musikk? Kanskje er du gått lei av sydenturer og ordinære storbyferier? Da er det svært sannsynlig at noe i Temareiser Fredrikstads store utvalg av turer vil friste deg. Turoperatøren arrangerer turer for den kresne, og de gjør det med stort hell. Den faste kundekretsen er stor, og den vokser stadig. Hos oss er det kvalitet i alle ledd, forklarer daglig leder Bjørn Drange. Vi har høy standard på alt, fra reiseledere og opplegg til beliggenhet på hotellene, så kundene føler de får mye igjen for pengene.

Kulturformidling
Reiselederne er plukket fra øverste hylle og er tidligere utenrikskorrespondenter, forfattere og andre kulturpersonligheter med spesiell tilknytning til sine utvalgte reisemål. Mange har for eksempel satt stor pris på å følge Lars Klevstrand i Evert Taubes fotspor gjennom Argentina, Chile og Uruguay, eller å reise til faraoenes Egypt med Øystein Kock Johansen, Thor Heyerdahls gode venn og kollega gjennom mange år. En reise med Temareiser Fredrikstad er en dannelsesreise – du kommer garantert klokere og mer kunnskapsrik tilbake. I tillegg til reiseledere som er kulturformidlere, har selskapet fagfolk som tar seg av det praktiske og sørger for at alt går knirkefritt. Med 20 års erfaring i temareiser vet turoperatøren hva som kreves. Vi kan dette faget etter 20 år i bransjen, sier Drange. Og vi feirer 20-års-jubileet med å utvide på alle områder: Nå blir det flere nye reisemål, flere turer og nye reiseledere.

Skreddersyr for lag og foreninger
For at publikum vil ha mer av dette, er det ingen tvil om. På det jevne sender Temareiser Fredrikstad ut en ny gruppe på tur hver tredje dag hele året, alt fra vandreturer i Norge til opplevelsesturer til Sør-Afrika eller Vietnam. En trend i tiden er flere kortreiste turer, og interessen er stor både for Norges-ferier og togturer rundt i hele verden. I tillegg til de åpne gruppereisene tilbyr operatøren skreddersydde opplegg for firmaer og lokale foreninger. Hvis foreningen din har et spesielt ønske om en tur, er det bare å ta kontakt med oss, så organiserer vi drømmeturen, sier markedsansvarlig og turplanlegger Cathrine Lund. Uansett alder og reisemål: Vi ønsker å arrangere turer som møter kundenes behov, enten det er nye eller gamle kunder!

Temareiser Fredrikstad
- Er en turoperatør med kontorer i Fredrikstad
- Arrangerer temareiser over hele verden, fra helgeturer til langturer
- Har kunder fra hele Norge
- Feirer 20-års-jubileum i år
- Er kjent for sine dyktige og kunnskapsrike reiseledere og kulturformidlere
- Er en del av Ugland Travel Group

Cathrine Lund
Markedsansvarlig/Turplanlegger
98444417
cathrine.lund@temareiserfredrikstad.no