Den lokale strømleverandøren (fyller 10 år!)

Den lokale strømleverandøren (fyller 10 år!)
Stadig flere strømkunder i Fredrikstad og omegn bytter til Smart Energi, den lokale strømleverandøren. Og det er vel ganske naturlig, når du kan få strøm til konkurransedyktige betingelser og samtidig være med og bygge opp lokale arbeidsplasser?

Tekst: Helga Johanne Størdal
Foto: Griff

Visste du at Smart Energi er den eneste lokale strømleverandøren i Fredrikstad? «Strøm er strøm», tenker du kanskje, og det har du for så vidt rett i. Strømmen er lik, uansett hvor den kommer fra. Men velger du Smart Energi, er du samtidig med og bygger opp en lokal bedrift med lokale arbeidsplasser og et brennende engasjement for lokalsamfunnet. At mange synes dette er viktig, har vært svært merkbart i den senere tiden.

- De siste månedene har et betydelig antall strømkunder byttet til Smart Energi, forteller Stig Andresen, leder for salg og marked. – Vi er utrolig stolte og takker for tilliten.
10-årsjubilanten Smart Energi har en særlig satsing på fornybar energi og grønne, innovative energiløsninger. Vi er steget foran markedet, og allerede i 2015 lanserte vi solceller for hus og hytter på Hvaler. Dette ble startskuddet for en storstilt satsing på solceller på privatmarkedet i Norge. Solceller egner seg for de fleste hjem, og overskuddet som produseres på taket ditt, kan du selge til oss. Smart, ikke sant?

DEN BESTE KUNDESERVICEN
Også lokale bedrifter blir stadig mer opptatt av å støtte andre lokale bedrifter og velge lokal strøm. Derfor har vi hatt en god oppgang også på bedriftsmarkedet de siste månedene. Den aller største fordelen for deg som kunde, er vår gode, lokale kundeservice. Enten du velger å ta en telefon eller sende oss en mail, lover vi en hyggelig opplevelse med folk som kjenner ditt lokalmiljø!

Stig Andresen
Leder Salg og Marked
900 80 492
Stig.Andresen@Smartenergi.com